Lenge siden sist..

Heeei<3

Nå er det litt lenge siden sist, men pc-en min knuste, så jeg orka ikke skrive på iPod og mobil hele tiden, og etter hvert gikk jeg så lei at jeg ikke orka i det hele tatt. Nå har jeg nettopp fått ny pc^^ så da blir det mye blogging!!

Imorgen så skal jeg på gå-tur med klassen xD vi skulle egentlig på ski-tur, men siden snøen snart er borte, så er det litt lite snø å gå på:) Jeg skal ha med melkesjokolade kjeks<3<3<3<3<3<3<3<33<3 Har aldri smakt det før, men høres veldig godt ut! Det er litt irriterense for jeg skriver hele tiden § isteden for !, som er veldig irriterende, for da må jeg viske ut, og skrive det inn igjen. Hahaha, jeg gjorde det igjen, men jeg satte inn et punktum i steden for utropstegn ;)

Setter ikke noe bilde, siden jeg fikk pc-en idag, så har jeg ikke noe bilder på den ;)

-Hedvig 

Dato: 29.feb.2012  Kl: 19:37  Kategori: Vår hverdag Kommentarer: 0

Todays outfit

Her er dagens outfit!

Know det ble dårlig bilde, men har ikke noe ordentlig kamera! Men uansett så har jeg funnet et produkt som virker så bra mot kviser! Skriver et innlegg om det senere idag. Også kommer Nora, og Marthe<3 Gleder meg sånn til å møte de herlige jentene! De fleste vet sikkert hvem Marthe er, men for de som ikke visste det, så er det lille søsteren til Nora. Husker ikke nøyaktig hvor gammel henne er, men hun er så skjønn! Så skal vi kose oss, også skal vi sikkert gå ut å ake! Gleder meg :)

-Hedvig

Dato: 11.feb.2012  Kl: 13:09  Kategori: Outfits Kommentarer: 0

Tilbake på skolen!

Hei<333
Nå er jeg frisk som en fisk! Jeg kunne egentlig ønske det var en dag skole til, det er så kjedelig å være hjemme! Og jeg skal faktisk være hjemme fordi jeg "passer på" broren min -.- ikke akkurat passer på , men mamma vil at jeg skal være hjemme med han ;)

Haha

-Hedvig

Dato: 10.feb.2012  Kl: 18:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fortsatt syk -.-

Heeei !!

Ja, jeg er fortsatt syk, men føler meg allerede litt bedre, drar nok på skolen imorgen. Det som er litt dumt er at jeg går glipp av bandøvelse, men jeg kan spørre mamma neste gang hun ringer om jeg kanskje kan gå ned dit :)))

Også fant jeg ut at Nora også har vært litt syk da.. men siden begge blir friske nå mot helgen så skal vi sikkert møtes i helgen:D hvis Nora leser dette, gidder du å ringe meg en gang?? Øyvind har låst mobilen min -.-

Har lakkert neglene mine i sommerfarger!!

Sitter i ullsokker, varm strikke genser og hals for å prøve å bli helt frisk til imorgen!!

Haha, det siste var halsen assa;)

Sot, katten min, holder meg med selskap da :PPP

Dette ble litt langt innlegg, så nå bare avslutter jeg med et bilde av Sot!!

Han er nydelig <3

-Hedvig<3

Dato: 09.feb.2012  Kl: 11:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vannkopper:(

Hei<3
Som dere kanskje forstår så har jeg hatt vannkopper veldig lenge nå så det har vært dårlig med blogging for tiden:(
Men nå er jeg tilbake da:)

Har vært hjemme i dag men skal på skolen i morgen da. Nå skal jeg snart på dans :) Selv om jeg ikke var på skolen. Men nå føler meg bedre nå:)

BØ!

-Nora<3

Dato: 08.feb.2012  Kl: 16:09  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Syk igjen:(

Nå er jeg syk igjen. Har litt vondt i hodet og hoster mye. Jeg vet ikke helt om jeg blir frisk til imorgen, men jeg synes jeg burde, for da har vi samf. Natf. Og engelsk og vi må ha hatt timene før vi gjør lekser, og siden det snart er vinterferie er det prøver i mange fag, så det er lurt å få med seg skolen :(((

Orker ikke ta noe bilde, så det ble bilde av Greyson chance :)

-Hedvig

Dato: 07.feb.2012  Kl: 15:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits